Om Oss

Prime One erbjuder små och medelstora företag ett flertal olika IT-tjänster: Vi tar hand om driften av hela eller delar av din IT-miljö till en fast månadskostnad. Ansvarar för att din verksamhet får det IT-stöd den behöver och att du får en rätt dimensionerad, modern och säker IT-miljö oavsett om förutsättningarna ändras. Och inte minst, du får kontroll över dina kostnader och slipper plötsliga behov av investeringar i hårdvara eller program-uppdateringar.

Vårt uppdrag

IT-lösningar med ett starkt fokus på funktionalitet och säkerhet. Erbjuda våra kunder outstanding service och support till fast kostnad.

Våra värderingar

Nyckelorden som genomsyrar hela verksamheten är Kundnärhet, Snabbhet, Prestigelöshet, Entreprenörskap och Affärsmässighet. I varje uppdrag står kunden i fokus och vi skall effektivt lösa uppgiften med en handlingskraftig laguppställning.

Vår lösning

Att proaktivt tillsammans inom företaget och tillsammans identifiera hur vi kan erbjuda bästa möjliga service utifrån kundens behov. Att genom engagemang genomföra våra åtaganden till våra kunders bästa.